Драгана Марковић

Photo
Економија / Пољопривреда Танасковић са ДИРЕКТОРИМА Пореске управе, РФЗО и ПИО о дуговима пољопривредника
БЕОГРАД: Министарка пољопривреде Јелена Танасковић одржала је данас радни састанак са директорком Пореске управе Драганом Марковић, директорком РФЗО Сањом Радојевић Шкодрић и са представником Фонда ПИО Владимиром Станковићем о решавању проблема дугова пољопривредника.
Економија / Наслови Драгани Марковић други мандат на челу Пореске управе
БЕОГРАД: Директорки Пореске управе Србије Драгани Марковић продужен је мандат на челу те установе за пет година, наводи се у решењу Владе Србије објављеном у Службеном гласнику.
Економија / Наслови Марковић: За утају пореза од 2019. много веће казне
БЕОГРАД: Директорка Пореске управе Србије Драгана Марковић каже да ће и 2019. годину обележити реформа ове институције, да ће сузбијање сиве економије и даље остати један од приоритета и најављује пореске олакшице за привреду.
Економија / Наслови Директорка Пореске управе: Имаћемо највише 39 филијала
КОПАОНИК: Пореска управа је успоставила нову организациону структуру и намера је да се број филијала до јуна 2019. сведе на 35, а највише 39, изјавила је директорка Драгана Марковић.
Економија / Новчаник Рекордна наплата пореза на додату вредност
Пореска управа Србије добила је ове године похвале за рад. Светски позната консултантска кућа „PricewaterhouseCoopers”  радила је за потребе Светске банке извештај о пословању пореских управа у ширем региону.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести