Силвио Берлускони

Свет УЧЕСНИЦЕ БЕРЛУСКОНИЈЕВИХ БУНГА БУНГА ЖУРКИ ДОНЕДАВНО ДОБИЈАЛЕ 2500 ЕВРА МЕСЕЧНО Породица покојног премијера стопирала уплате
Породица бившег италијанског премијера Силвија Берлусконија, који је преминуо у јуну, престала је да уплаћује месечне износе од 2.500 евра, за које је он наложио да буду исплаћивани свакој од 20 гошћи које су посећивале његове такозване ''Бунга Бунга'' журке, пренео је данас Ројтерс, позивајући се на два неименована извора из италијанског суда.
Свет Берлускони: Било је тешко, али сада сам добро и почињем да обнављам странку
МИЛАНО: Бивши премијер Италије Силвио Берлускони огласио се данас након недавног изласка из болнице и поручио да се осећа боље и да почиње да обнавља своју странку Форца Италиа (ФИ).
Свет Блок десног центра подржаће Берлусконија за председника Италије
РИМ: Италијански блок десног центра подржаће настојање бившег премијера Силвија Берлусконија да постане председник Италије, изјавио је данас лидер десничарске странке Лига Матео Салвини.
Магазин / Наслови Берлускони доброг здравља после пријема у болници у Монаку
РИМ: Бивши италијански премијер Силвио Берлускони (84) изјавио је да је доброг здравља након што је примљен у болницу у Монаку због срчаних проблема.
Свет Италија: Берлускони за изборе, ако не буде владе десног центра
РИМ:  Италијанска опозициона партија Форца Италија је за то да се распишу избори уколико не буде било могуће да се формира влада десног центра, поручио је лидер ове странке Силвио Берлускони.
Свет Берлускони изашао из болнице
РИМ: Бивши италијански премијер Силвио Берлускони изашао је из болнице у Милану где је пре шест дана оперисан због опструкције црева.
Свет Берлускони: Боље да нам демократе помогну него нови избори
РИМ: Бивши италијански премијер Силвио Берлускони позвао је данас Демократску странку (ПД), која је претрпела пораз на недавним изборима у Италији, да помогне његовом блоку десног центра да формира владу, истакавши да се евентуални нови избори морају предупредити.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести