РЖД Интернешнел

Економија Завршени стубови на железничком вијадукту код Сремских Карловаца
БЕОГРАД: Компанија "РЖД Интернешнл" завршила је радове на изградњи стубова на железничком вијадукту у плавном делу Дунава, код Сремских Карловаца. Укупно је завршено више од 60 процената објекта, саопштило је ово предузеће.
Нови Сад Руска компанија доделила награде креативним ђацима           
Ауторима најбољих ликовних и литерарних радова на конкурсу „Старе приче и бајке на нов начин“, који је у Основној школи „23. октобар“ у Сремским Карловцима у септембру расписала руска компанија „РЖД интернешенел“, уручене су награде.
Економија / Наслови Савремени диспечерски центар ускоро реалност
НОВИ САД: Генерални директор „РЖД Интернешнел“ Сергеј Алексејевич Павлов изјавио је, при­ликом недавног обиласка гра­дилишта у Чортановцима у којима та руска компанија гради вијадукт и тунел у склопу реконстукције и модернизације пруге од Старе Пазове до Новог Сада, да је српски пројекат најважнији прокјекат за ову компанију.  
Економија / Наслови „ДНЕВНИК“ НА ЛИЦУ МЕСТА Како се то управља возовима у Русији
Обилазак објеката и капацитета „Руских железница“ почео је у  Москви, где  је у седишту компаније српску делагацију примио генерални директор „РЖД Интернешнел“  Сергеј Алексејевич Павлов упознавши госте укратко са том компанијом која спада у ред највећих на свету.      
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести