Бачка Паланка: Наставак радова у Младенову

БАЧКА ПАЛАНКА: На седници Општинског већа Бачке Паланке, којом је председавао Бранислав Шушница, председник општине, одлучено је о учешћу средствима општинског буџета у реализацији Пројекта „Изградања фекалне канализације насеља Младеново - друга фаза” у износу од пет милиона динара.
mladenovo
Фото: Dnevnik.rs

Тај износ представља 51 одсто од укупно потребних средстава за ову фазу пројекта.

Реализацијом овог пројекта поступа се у складу са условима Конкурса о додели средстава за суфинансирање изградње, санације и реконструкције водних објеката у јавној својини и објеката фекалне канализације АПВ у 2019. години, расписаног од стране Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Слободан Манојловић, председник Савета месне заједнице Младенова, села са близу 3.000 становника, рекао је да је мештанима завршетак фекалне канализације приоритет свих приоритета. Вели да се ради о колосалном пројекту који је почет крајем јуна 2006. године. Збег недостатка финасијских средстава радови трају скоро 13 година. Манојловић каже да је до сада урађено око 60 одсто посла, а део је урађен и током прошле године када су радове у овом селу обишли покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић и председник бачкопаланачке општине Бранислав Шушница.

М. Суyум

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести