БЕЛГИЈСКА КОМПАНИЈА У НОВОМ БЕЧЕЈУ ПОСТАЛА ВЛАСНИК ПАРЦЕЛЕ Ускоро нова радна места за различита занимања

НОВИ БЕЧЕЈ: Белгијска компанија „Somnis beding”, односно српска фирма „Берилија”, недавно је постала власник 30 хектара земљишта у новој индустријској зони „Излаз”, чија изградња је почела на Куманачком путу у Новом Бечеју.
a
Фото: Општина Нови Бечеј

Према речима директора фирме Седрика де Мола, „Берилија” би ускоро требало да почне са радом која ће у Новом Бечеју производити душеке и остале производе за кревете.

- Већ смо кренули са радовима на постојећим објектима како бисмо што пре могли започети наше пословање, а у том смислу, такође, тражимо кандидате из области рачуноводства, графичког дизајна и ИТ-ја, јер имајући у виду изградњу нове фабрике, не желимо да имамо само производни погон, већ и способну базу. Зато нам требају радници који имају искуства у продаји и маркетингу, људи са изграђеним вештинама, али желимо такође да послујемо са људима са локала. Заиста се радујемо будућем пословању - истакао је Де Мол.

Заинтересовани за рад у фирми „Берилија” у поменутим областима своје пријаве могу послати на мејл адресу: info@belirija.eu.

С. А. И.

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести