Бесплатна припрема осмака у Кикинди

КИКИНДА: Канцеларија за младе у Кикинди први пут ће организовати бесплатну припрему ученика осмог разреда за полагање квалификационог испита. Часови су бесплатни, а настава почиње у суботу, 11. маја.
Koordinator Kancelarije za mlade Dalibor Oličkov Foto: Grad Kikinda
Фото: Координатор Канцеларије за младе Далибор Оличков Фото: Град Кикинда

Координатор Канцеларије за младе Далибор Оличков саопштио је да ће се припремна настава до 15. јуна одвијати у просторијама Културног центра Кикинде.

- Иако ће се основци за завршни испит припремати у школама, увек постоје они који желе више да науче, или да им се додатно појасни градиво. То нас је и определило да им на овај начин помогнемо. Уверени смо да је ово значајна помоћ и родитељима јер неће морати да се излажу додатном трошку за приватне часове. Припрема из физике, хемије и математике одржаваће се сваке суботе - навео је Оличков.

Будући средњошколци не морају да присуствују часовима из свих предмета, него само из оних за које су заинтерсовани. Са осмацима ће радити професорка хемије Невена Месарош, професорка математике Надежда Поповић и професорка физике Ина Лепар. Заинтересовани ђаци са собом треба да понесу прибор и збирку из које се припремају, а могу да се пријаве у Канцеларији за младе или на телефон 064/86 88 373. 

М. Мр.

 

EUR/RSD 117.6117
Најновије вести