Билијарски турнир за помоћ у лечењу девојке из Бачког Грачаца

СОМБОР: У сомборском билијар клубу и пабу „Олд брик“ у Улици Матије Гупца током викенда је одржан занимљив турнир умешних мајстора зелене чоје.
д
Фото: Г. Мулић

Наиме, чак 35 такмичарских парова се огледало у умећу играња билијара „деветке“, а сав остварени приход је намењен за трошкове лечења Марине Лабус из Бачког Грачаца. Како каже организатор, Драган Брачика, и сам је био изненађен одзивом својих „колега по таку“ с обзиром на почетак сезоне годишњих одмора и високих дневних температура.

- Дошли су такмичари из целе Војводине, а поред котизације и свих осталих прихода на турниру који су намењени Маринином лечењу у Грчкој, многи од њих су оставили и додатни добровољни прилог- каже Брачика, којем је успех у организацији овог хуманитарног билијар - турнира додатни мотив да ускоро направи и хуманитарни концерт у овом све популарнијем сомборском пабу.

Занимљиво је да су само вече пре овог турнира брачни пар сомборских лекара-специјалиста Сандра и Иван Поњевић замолили свих двестотинак гостију на прослави њиховог сребрног пира,односно 25 -годишњице брака да уместо цвећа и других пригодних поклона на журци посвећеној њиховом јубилеју заједничког живота; приложе донације за Маринино лечење, које је захвална породица исто вече и преузела.

М. Мћ

 

EUR/RSD 117.5133
Најновије вести