Деветорица најјачих људи на такмичењу у Новим Козарцима

Предстојећи 17. "Strongman Euro Kup" довешће у Нове Козарце деветорицу врхунских такмичара из Словеније, Аустрије, Немачке, Чешке, Словачке, Мађарске и Холандије.
1
Фото: kikinda.org.rs

Једини представник Србије, а уједно и најстарији такмичар, биће Драган Богојевић из Нових Козараца. У име домаћина, Боди-билдинг клуба “Слобода”, он је најавио да ће се такмичење одржати 20. Јула.

- Публика може да очекује никад јачу конкуренцију и учешће Словенца Матијаша Белшака, званично трећепласираног на свету и човека који је лане тријумфовао у Новим Козарцима. Припремамо шест исцрпљујућих дисциплина од којих ће три бити потпуно нове. Наравно, неће изостатина најатрактивније попут повлачења камиона и ношења кофера. Град Кикинда пружио нам је велику подршку, па већ сад могу да кажем да смо потпуно спремни- саопштио је Богојевић.

Најављујући велики спектакл Илија Дрљић, члан управе Боди-билдинг клуба “Слобода” и Драгољуб Ћосић, председник МЗ Нови Козарци, потврдили су да ће предстојеће такмичење бити најатрактиније до сада и изразили жељу да се наредне године у овом селу одржи и чувена Лига шампиона.

- Такмичење које се одржава у Новим Козарцима већ је стекло завидан рејтинг. Подржали смо ово такмичење, а све честитке упућујем домаћинима. Уверем сам да се организација оваквог такмичења граничи са правим подухватом. Позивам све Кикинђане и житеље овог дела Баната да 20. јула дођу у Нове Козарце- рекао је Марков.

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести