Директор РГЗ: Сомбор је модеран град са руководством које дигитално размишља

Директор Републичког геодетског завода Мр Борко Драшковић посетио је Сомбор и одржао састанак са представницима Западнобачког округа,  чији је домаћин био градоначелник Сомбора Антонио Ратковић.
2
Фото: sombor.rs

Разговарало се о многим темама, али је, по речима градоначелника Ратковића,  дигитализација земљишне администрације једна од најважнијих.

”Свакако да смо пријатно изненађени информацијама које смо добили, да што се тиче процеса дигитализације земљишне администрације Сомбор и цео округ иду у јако добром правцу. Свакако да ми настављамо и даље да радимо на том пољу”, рекао је градоначелник и додао да је Град Сомбор, што се тиче коришћења електронских услуга Катастра, један од најбољих градова у Србији.

Директор Републичког геодетског завода Мр Борко Драшковић, изјавио је да је увек пријатно доћи у Сомбор, поготово када је и повод леп.

”Увек је задовољство доћи у Сомбор, а данас нарочито, зато што смо данас могли да видимо да је Град Сомбор један град врло модеран са руководством које дигитално размишља и који има одличну дигиталну комуникацију са РГЗ”, рекао је Драшковић.

Састанку су присуствовли још и начелник ЗБО Горан Нонковић, као и представници општина Апатин и Кула.

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести