На „Сцена фесту” у Инђији Звонко Богдан, Бајага и инструктори, Ван Гог…

ИНЂИЈА: Музичко-сценски фестивал „Сцена фест” одржаће се од сутра, 30. јуна, до понедељка, 4. јула, на рукометном терену код Културног центра, популарном „Дому“ у Инђији.
с
Фото: Општина Инђија

Првог дана фестивала, од 21 час, наступа српска оперска примадона Јадранка Јовановић, која представља синоним вокалне уметности у Србији са великим међународним угледом и каријером, наводе организатори.

Легенда тамбурашке музике Звонко Богдан наступиће у петак од 22 часа, а пре њега публику ће забавити динамичан женски бенд „Ла Банда” из Новог Сада. Трећег дана „Сцена феста”, са почетком у 22 часа, инђијској публици представиће се један од најпознатијих бендова - „Бајага и инструктори”. Као предгрупа наступиће група „Клин”.

У недељу гостује још један реномирани рок бенд „Ван Гог”. Њихов концерт је заказан за 21 час, док ће након њих атмосферу до усијања подићи трубачки оркестар Дејана Петровића и „Биг бенд”. Последњег дана фестивала, 4. јула од 22 часа, на сцену ступа један од најпопуларнијих певача српске музичке сцене Ацо Пејовић.

Организатори истичу да је програм овогодишњег „Сцена феста” прилагођен за свачији укус, а звучна имена извођача гарантују одличан провод.

М. Сћ

EUR/RSD 117.3221
Најновије вести