Најбољи ђаци Општине Бачки Петровац: Марцела Гањиова

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ: Марцела Гањиова завршила је Основну школу „Јан Чајак“ у Бачком Петровцу и изабрана је за ђака генерације те школе.
m
Фото: Promo

На највише такмичења учествовала је у седмом и осмом разреду, највише из биологије и словачког језика, а учествовала је и на смотрама рецитатора. Највећи успех остварила је из рецитаторства где је изабрана у првих десет на републичком такмичењу.

Уписала сам Средњу пољопривредну школу у Футогу, ветеринарски смер, наводи Марцела.

Како додаје, још од малена је волела животиње и гајила је љубав према животињама за коју је највише заслужна њена бака.

Уписала сам ту школу да видим да ли ћу се пронаћи у томе и надам се да нећу погрешити, поручује Марцела.

Пројекат „Учим+Знам=Вредим”, који реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности и 2020. године реализован је у Новом Саду, као и у шест општина у Војводини: Сремским Карловцима, Србобрану, Бачком Петровцу, Жабљу, Темерину и Беочину у којима су на билбордима представљени ученице и ученици основних и средњих школа који су у протеклој школској години 2019./2020. проглашени за ђаке генерације. Епидемија коронавируса током 2020. године прекинула је и одложила бројна школска такмичења, па су у минулој години промовисани ђаци које су школска наставничка већа изабрали за најбоље у својој генерацији због општег успеха постигнутог током целокупног школовања.

Генерални спонзор овог пројекта је Ерсте банка. У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће на страницама Војводине представити лауреате пројекта „Учим+Знам=Вредим” из општина у којима је реализован овај пројекат, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести