Најбољи ђаци Општине Беочин: Анастасија Мијић

БЕОЧИН: Анастасија Мијић је изабрана за ђака генерације Основне школе „Јован Поповић“ у Сусеку.
a
Фото: Promo

У претходном периоду такмичила се из историје, али и у карикатури учествујући на дечјем такмичењу „Мали Пјер“. Више воли друштвене науке, а у цртању посебно воли хиперреализам.

Школовање настављам у Медицинској школи „7. април у Новом Саду“ за фармацеута, каже Анастасија.

Како додаје, по завршетку средње школе планира да упише Медицински или Филозофски факултет.

Пројекат „Учим+Знам=Вредим”, који реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности и 2020. године реализован је у Новом Саду, као и у шест општина у Војводини: Сремским Карловцима, Србобрану, Бачком Петровцу, Жабљу, Темерину и Беочину у којима су на билбордима представљени ученице и ученици основних и средњих школа који су у протеклој школској години 2019./2020. проглашени за ђаке генерације. Епидемија коронавируса током 2020. године прекинула је и одложила бројна школска такмичења, па су у минулој години промовисани ђаци које су школска наставничка већа изабрали за најбоље у својој генерацији због општег успеха постигнутог током целокупног школовања.

Генерални спонзор овог пројекта је Ерсте банка.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће на страницама Војвођанске хронике представити лауреате пројекта „Учим+Знам=Вредим” из војвођанских општина у којима се реализовао овај пројекат, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.5811
Најновије вести