Општина Беочин доделила стипендије одликашима

БЕОЧИН: Општина Беочин доделила је стипендије одличним ученицима средњих школа, на свечаности у Великој сали Скупштине општине, у присуству ђака и родитеља.
1
Фото: Председник Општине Беочин Митар Милинковић

Средњошколци су потписали уговоре о стипендирању у школској 2018/19. години, а осим одличног успеха, услов је био да ученици имају пребивалиште на територији општине Беочин. Услове је испунило девет ученика који су добили месечне стипендије у износу од по 5.000 динара, а уговоре је потписао председник Општине Беочин Митар Милинковић, који је и честитао ученицима на одличним резултатима и пожелео још пуно успеха у даљем школовању.

Стипендије су добили ученици који похађају Средњу саобраћајну школу „Пинки”, Електротехничку школу „Михајло Пупин”, Средњу медицинску школу „7.април”, гимназије „Светозар Марковић”, „Јован Јовановић Змај” и „Исидора Секулић”, све у Новом Саду. На овај начин локална самоуправа је олакшала средњошколцима, али и њиховим родитељима школовање ван Беочина.

М. Сћ

Пројекат „Јавни интерес у Беочину” реализовала је „Панонија медиа” уз подршку „Дневника”. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести