Општина Инђија: У путеве уграђено 8,5 милиона евра

ИНЂИЈА: За непуне две године за реконструкцију и изградњу нових државних и локалних путева који спајају насељена места општине Инђија уложено је 8.5 милиона евра. Сва средства су обезбеђена из републичког буџета.
indjija
Фото: Dnevnik (Radivoj Hadžić)

Завршени су следећи путни правци: Нови Карловци -Крчедин дужине 5,5 километара, Нови Карловци - Нови Сланкамен ( 7,6 км), Нови Сланкамен -Сурдук ( 5км), Нови Сланкамен -винарија „Шапат” (4км) и Фрушкогорска улица у Новом Сланкамену дужине 1,2 километра.

У стање путне инфраструктуре уверили су се народни посланик Маријан Ристичевић и председник општине Инђија Владимир Гак који су изразили задовољство оним што је урађено. У разговору са мештанима Новог Сланкамена констатовали су да никад у историји овог дела општине Инђија није толико уложено у уређење путне инфраструктуре и да Нови Сланкамен и Нови Карловци данас изгледају потпуно другачије.

Ристичевић и Гак су истакли да наведени радови нису вршени за потребе изборне кампање већ између два изборна циклуса, што представља основну разлику између људи који су некад водили општину и данашњег руководства.

У току је реконструкција пута Банстол-Чортановци. Ускоро се очекује почетак радова на реконструкцији државног пута кроз насеље Љуково чиме ће се потпуно обновити путна инфраструктура која спада у надлежност „Путева Србије” а пролази кроз територију општине Инђија.

В. Х.

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести