ОШ „Десанка Максимовић” у Ковину награђена за сајт

КОВИН: На завршној свечаности манифестације „Дани информатике у школама Војводине 2018”, која је одржана на новосадском Факултету за економију и инжењерски менаџмент, уз подршку Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу, националне мањине-националне заједнице,
kovin skola
Фото: Приватна архива

Основна школа „Десанка Максимовић” из Ковина добила је награду за одличан школски сајт. Награда и плакета носе име нашег великана професора Стјепана Хана.

Награду је примио наставник Саша Петровић који је и веб дизајнер и администратор сајта и учитељица Наташа Буљугић, ПР школе  која је ангажована у пласирању различитих садржаја рада школе. Они заједно чине електронску визиткарту школе видљиву свима.

Веб сајт Основне школе „Десанка Максимовић” у Ковину покренут је пре 10 година. Током година мењале су се веб технологије, а сајт је пратио трендове и истовремено му је растао и број страница односно чланака на сајту. Данас се на сајту ове школе налази преко хиљаду чланака и нешто више од 13.000 фотографија.       

Љ. М.

ПројекатКовин правовременореализовала јеПанонија медиау сарадњи саДневником“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.4754
Најновије вести