Отворена сувенирница у Темерину

ТЕМЕРИН: Употпуњавањем садржаја у Парку природе Јегричка, обнављањем и развојем салаша, те отварањем хотела и развојем културног туризма, туристичка понуда Темерина добија нови импулс.
д
Фото: Туристичка организација Темерина

То потврђују и статистички подаци.

- Ове године имали смо 70 одсто више ноћења у поређењу са 2017. годином, али важна вест за нашу општину је и да је покренут процес категоризације приватног смештаја – каже Тамара Шите, директорка Туристичке организације Темерина.

Категоризација приватног смештаја ради се у сарадњи са локалном самоуправом, па сви који су заинтересовани могу да се јаве у Туристичку организацију. У згради Културног центра „Лукијан Мушицки”, у самом центру Темерина отворена је и сувенирница.

-Тамо се могу добити све потребне информације о Темерину, али посетиоци могу и да купе сувенир, као и да се упознају кроз промотивне материјале са туристичком понудом Војводине и Србије- каже Тамара Шите и додаје да је сарадња са туристичким организацијама  Војводине и Србије одлична.

Главна делатност свих туристичких организација је промоција, вели Тамара Шите, а општина их у томе подржава, па су се у октобру представили на „Лористу” у Новом Саду, као и на „Данима Војводине” у Скадарлији, које је организовала Туристичка организација Војводине, а очекује их и представљање на Сајму туризма у Крагујевцу, који се одржава крајем новембра.

Општина Темерин је покренула и свој Јутјуб канал на ком грађани могу да се информишу о новим дешавањима, урађеним инвестицијама, као и туризму у њивој општини.

М. Стакић

EUR/RSD 117.5950
Најновије вести