По одлуци Скупштине општине Бачка Паланка: Октобарска награда Дому здравља

БАЧКА ПАЛАНКА: Одборници Скупштине општине Бачка Паланка одлучили су да се највише признање локалне самоуправе, Октобарска награда у виду плакете додели ове године Дому здавља „Др Младен Стојановић“ за постигнуте резултате у области здравствене заштите, и Удружењу грађана „Златне руке“ за постигнуте резултате у области друштвених делатности.
11 bp skupstina
Фото: Општина Бачка Паланка

Награда у виду златне значке додељена је Милану Дувњаку из Младенова за постигнуте резултате у области хуманитарног рада и Чеди Карановићу из Бачке Паланке за постигнуте резултате у области спорта. Овогодишње Октобарске награде биће уручене добитницима на свечаној седници Скупштине општине 20. октобра, поводом годишњице ослобођења Бачке Паланке у Другом светском рату.

У оквиру две седнице Скупштине општине извршене су и кадровске промене. Нови директор најважнијег општинског Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“ биће Дарко Божовић, досадашњи директор Установе за спорт и рекреацију „Тиквара”. Претходни директор овог јавно комуналног предузећа, Бошко Мијатовић, поднео је оставку из личних разлога. За вршиоца дужности директора УСР „Тиквара” именован је Милан Козомора.

Т. П.

EUR/RSD 117.5777
Најновије вести