Подељена седишта за стотину беба у Сомбору

СОМБОР: Четврту годину заредом Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора обезбедио је ауто- седишта за наше најмлађе суграђане. Председник Савета за безбедност саобраћаја града Сомбора, заменик градоначелнице Антонио Ратковић рекао је да ће Савет наставити са овом акцијом и да се планира набавка још сто седишта.
1

- Савет за безбедност саобраћаја и ове године наставља са акцијом поделе ауто- седишта. Ових дана поделићемо стотину седишта за првих сто беба рођених у 2020. години. Такође, Савет планира да у току године набави још толико седишта и да то поделимо у наредном периоду - изјавио је Ратковић додавши да су средства за набавку ових седишта обезбеђена из наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора.

Испорука 95 седишта за бебе рођене у 2020. години се одвијала неколико дана, а првих пет седишта уручено је још у јануару за пет прворођених беба у 2020. години. Родитељима на кућну адресу ауто- седишта достављају чланови Савета за безбедност како би се избегли сви ризици током пандемије коронавируса.

М.Мћ

EUR/RSD 117.5944
Најновије вести