ДОБРО СЕ ДОБРИМ ВРАЋА Помозите породици с тринаесторо деце; Ненад Ерић помаже колико може

МУЖЉА: Познати зрењанински хуманитарац Ненад Ерић никад не стаје, јер увек има оних којима је помоћ потребна.
а
Фото: privatna arhiva

До сада је Ненад, иначе мајстор за дрвене подове, са тимом из своје фирме „Система паркет Зр”, уредио просторије за боравак малишана у многим зрењанинским школама и вртићима. Сад се припрема да, заједно са другим људима добре воље и великог срца, једној породици помогне да добије усло­ве за достојанственији жи­вот.

– Породица Сарвак из Мужље има тринаесторо деце, а услови у којима живи јако су лоши. Кад сам видео како живе малишани, нисам се двоумио. Помоћи ћу колико год могу да им се направе још једна просторија и купатило, јер ми је баш тешко кад помислим да неко у 21. веку нема основне услове за живот. А сва деца су добра, вредна, васпитана – истиче Ненад Ерић.

Намера је да се уреде једна соба и купатило, па су најпотребнији грађевински материјал и новац

За породицу Сарвак, Ненад је сазнао на неуобичајен начин.

– Јавио ми се отац Андраш како би помогао у мојим хуманитарним акцијама. Рекао је – немам пара, али имам веште руке. И заиста нам је помогао у последњим сређивањима подова у школи и вртићима. То ме јако гануло, па сам одлучио да овој породици помогнем, колико год могу. Јер, моја девиза је да се добро добрим враћа – напомиње Ерић.

У овом хуманитарном подухвату Ненаду ће бити потребна помоћ добрих људи великог срца и жеље. Каже, не сумња да има много оних који желе да помогну онима којима је помоћ најпотребнија.

Они који желе да уплате новац могу то да учине на рачун 165-0007017175763-91, а у рубрику сврха уплате треба уписати „помоћ породици Сарвак“
Фото: privatna arhiva

– Већ су се добри људи одазвали и могу рећи да су Сарвакови добили много гардеробе. Сада су нам најпотребнији грађевински материјал и новац. Ко колико може и жели, нека помогне. Ми ћемо оно што смо замислили реализовати, али би нам значило ако би се укључили и други – каже Ерић.

Они који желе да уплате новац могу то да учине на рачун 165-0007017175763-91, а у рубрику сврха уплате треба уписати „помоћ породици Сарвак“.

Фото: privatna arhiva

– Позивам све који желе и могу да нам се прикључе. Моја награда је увек срећа на лицима деце, а овде ће је бити кад добију своју собу и купатило – закључује Ненад Ерић.

Ж. Балабан

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести