Послодавци на интернет платформи

ЖИТИШТЕ: Унија послодаваца Србје – Послодавци Зрењанина представила је у општини Житиште портал „Виртуелни инкубатор”, који је настао у оквиру пројекта, реализованог заједно са Развојном агенцијом Србије.
d
Фото: Dnevnik.rs

Портал је представила координаторка пројекта Изабела Киш.

- Портал је намењен, пре свега, предузетницима, али и заинтересованој јавности. Неке од опција биће доступне свима, а неке само регистрованим члановима – објаснила је Киш.

Платформа „Виртуелни инкубатор”, између осталог, нуди могућност чланицама Уније да направе своју интернет презентацију, или да им то учини пројектни тим.

- Приметили смо да наши чланови немају капацитета или времена за сопствене интернет презентације. Ми смо отворили могућност да свака чланица Уније послодаваца добије презентацију на овој платформи са основним подацима. Регистровани чланови могу и сами креирати и допуњавати своју презентацију. Ту је и рубрика о слободном пословном простору, али и рубрика са финансијским и правним саветима које су писали стручњаци из тих области - истиче Киш.

Портал „Виртуелни инкубатор” има и рубрике „Предузетничка прича”, „Пословни анђео” и друге. Дизајниран је тако да се може надограђивати.

Ж. Балабан

EUR/RSD 118.5311
Најновије вести