Пригревица: Завршава се теретана на отвореном у  ОШ “Младост”

ПРИГРЕВИЦА: У склопу Основне школе “Младост” наредне недеље биће завршена теретана коју ће поред ђака моћи да користе и спортски клубови, али и други житељи Пригревице жељни рекреације.
1
Фото: Dnevnik.rs

Теретана на отвореном простору изграђена је у близини школског дворишта и са теретаном у спортској хали представљаће целину . – Спортски клубови, ђаци и рекреативци  сада ће имати могућности да у зависности од времеских прилика прилагођавају место тренинга и рекреације –изјавила је директорка  Основне школе “Младост” Евица Остојић.

По њеним речима вредност инвестиције је више од четири милиона динара, с тим што је Покрајински секретаријат за спорт и омладину обезбедио два и по динара, а остатак новца је издвојен из буyета Општине Апатин.

– Очекујемо да временске прилике иду на руку грађевинарима и да теретана буде завршена, како је и планирано, наредне седмице, премда је крајни рок за ову инвестицију 1. октобар –навела је Остојић.

Како је рекла, радови су почели 28. августа и предвидели су чишћење терена, који је био прилично запуштен.

– Површина теретане је 120 квадрата. Сада је простор поравнан и избетониран и постављена тартан стаза . У току је и монтирање спортских реквизита , а треба да буде седам фитнес страва. Простор око теретане биће озелењен па предстоје радови и на томе  - изјавила је директорка Основне школе “Младост” Евица Остојић.

З. Делић

Пројекат “јавни интерес у Апатину” реализовала је “Панонија медиа” у сарадњи са “Дневником”. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе , која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.5814
Најновије вести