Припреме за радове у Здравственој станици у Молу

МОЛ: Обезбеђени су услови да ускоро почну радови на реновирању зграде Здравствене станице у Молу, која је организациона јединица Дома здравља Ада.
Општина Ада/ Амбуланти неопходна обнова
Фото: Општина Ада/ Амбуланти неопходна обнова

На основу уговора који је закључен између локалне самоуправе општине Ада и Министарства државне управе и локалне самоуправе општине Ада, расписана је јавна набавка за избор најповољнијег понуђача за радове.

Приликом обиласка зграде Здравствене станице у Молу челници општине Ада најавили су да се након завршетка поступка јавне набавке потписивање уговора са извођачем очекује почетком јула, а почетак радова током лета.

Укупна вредност прве фазе инвестиције износи 27,9 милиона динара, коју Општина Ада започиње уз подршку Министарства државне управе и локалне самоуправе. Радови обухватају топлотну изолацију објекта, замену спољашње столарије, санацију тротоара око зграде, формирање саобраћајнице за особе са инвалидитетом, спољашње кречење зграде, као и замену олука.

- Циљ локалне самоуправе је комплетно реновирање здравственог објекта за његово даље несметано функционисање. Захваљујући овој инвестицији, зграда ће бити део квалитетније здравствене заштите у служби свих становника Мола – рекао је председник општине ађанске општине Золтан Билицки.

М. Мр.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести