Признања волонтерима Црвеног крста Сенте на „Сунчаној јесени живота“

СЕНТА: Завршну приредбу традиционалне акције „Сунчана јесен живота“ приредио је Црвени крст Сенте уз добар одзив најстаријих суграђана, који су даривани пригодним поклонима направљених вредним рукама волонтера Црвеног крста.
1
Фото: Награђени најстарији волонтери Црвеног крста Сенте

Поздравне речи упутиле су им председница и потпредседница Црвеног крста Сенте примаријус др Бојана Љубојевић и др Ержебет Јунг Немет. Признања су овог пута додељена најстаријим најистакнутијим волонтерима Црвеног крста Сенте. Добитници признања су Ержебет Варга, Ержебет Алмаши, Марија Андришковић, Синиша Величковић, Ђерђ Кемивеш и Радован Ракић. 

У свечаном програму наступили су мешовити хор Српског културног центра „Стеван Сремац“ под вођством Јелене Николић Варга, као и малишани Предшколске установе „Снежана“ из вртића „Маргарета“ и „Бамби“ са васпитачицама Даниелом Роботка, Агнеш Хеже, Сузаном Кираљ и Бојаном Муиџа.

Шаролики програм улепшали су и чланови дечије фолклорне рупе СКЦ „Стеван Сремац“ под вођством кореографкиње Слађане Бабин који су извели дечије игре из Србије, ансамбл“Ишпиланг“ КОЦ „Лајош Турзо“ се представио мађарксим играма, а модерним плесовима плесне групе „Меркур-Миднајт“ и мажореткиње „Фламенка“. У програму су учествовали и чланови Удружења „Рука у руци“ еце са посебним потребама, као и група „Зумба голд“ под руководством Хајналке Ђетваи.

М. Мр

Фото: Црвени крст Сента

EUR/RSD 117.5773
Најновије вести