Прослава за дуговечне парове: Златна свадба

БАЧКА ПАЛАНКА: Манифестација „Златна свадба“, којом парови на свечан начин обележавају 50 година брака, планирано је да де одржи 21. августа.
backa palanka, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Како нам је рекао Зоран Јовичин из Удружења грађана „Став“ које организује ову прославу, само одржавање овог свечаног весеља зависи од епидемиолошке ситуације која ће бити у том моменту. Уколико све буде по плану, ово ће бити трећа година како се ова манифестација одржава у Бачкој Паланци.

У плану је да се „Златна свадба“ одржи у објекту популарног паланачког излетишта „Багремара“, и за сада већ има око тридесетак пријављених парова. Како истиче Јовичин, сви старији суграђани који ће ове године прославити 50 година брака се радују заједничкој прослави, те се и организатори и парови надају да ће епидемиолошка ситуација до 21. августа бити под контролом и безбедна како би сви могли да уживају у овом лепој манифестацији.

Он позива све парове који су брак склопили 1970. године у Бачкој Паланци или у некој другој општини, али данас живе на територији општине Бачка Паланка, да се пријаве на број телефона 060/ 132 31 71.   

Т. П.

EUR/RSD 117.3271
Најновије вести