Сезона купања почела, догрева се вода на бечејским базенима

БЕЧЕЈ: Комплекс отворених базена бечејског спортског центра отворио је врата јуче, а вест која ће обрадовати кориснике је да се цене улазница неће мењати. Појединачна дневна карта је и даље 200 динара, породична са четири уласка је 600, а сезонске са 10 улазака 1.500, 18 улазака 2.500 и 35 улазака 4.000 динара, док деца до седам година улазе бесплатно.
bazen
Фото: pixabay.com

- У припреми сезоне смо имали помоћ ученика средњих школа, а за узврат омогућићемо им слободан улаз до краја јуна. Ове сезоне ће угоститељска понуда, поред лањска четири објекта, бити обогаћена још једним у којем ће се продавати гирос и седнвичи, а биће и пунктова са кокицама, куваним кукурузом, палачинкама, сладоледом, форнетима... Наши купачи не ризикују, јер Институт за јавно здравље Војводине редовно два пута недељно узрокује бактериолошко испитивање квалитета воде. Велики паркинг обезбеђује несметано бесплатно паркирање аутомобила - саопштио нам је в. д. директор бечејског спортског центра Чаба Андрушко.

Комплекс ради од 7 до 22 сата, али купачи могу да га користе од 9 до 19, док су пре и после тога у води спортисти у оквиру организованих тренинга својих клубова. Буде ли тропских температура, биће и ноћног купања од 22 до два сата иза поноћи, најављује се.

Поред олимпијкског базена у ком се вода, по потреби, догрева, купачима су на располагању још два дечија и базен са термалном водом. За рекреацију су доступни терени за бич волеј, бадгминтон на песку, баскет на бетону, мали фудбал на трави и шах на бетонској табли са великим фигурама.

В. Јанков

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести