У Кикинди и ове године богат програм на Новогодишњем вашару

КИКИНДА: Кикинђани ни овог децембра неће остати ускраћени за “Новогодишњи вашар”.
novogodisnji vasar kikinda
Фото: kikinda.org.rs

Штандови излагача, махом из нашег града, на платоу испред Градске куће, биће постављени од 23. до 31. децембра. Суграђане и госте Кикинде, на једном месту, очекује широк избор ситница без којих је прослава новогодишњих и божићних празника незамислива.

„То су разне икебане, украси, храна, пиће… Хуману ноту овој лепој манифестацији даће и традиционална акција "Чај од срца" коју реализују активисти кикиндског Црвеног крста. Припремили смо богат десетодневни програм, а верујемо да ће се суграђанима свидети музички сегмент “Новогодишњег вашара”. Сваког дана од 16 сати, имаћемо интересантан музички програм“, најавила је Маријана Мирков, из Канцеларије за туризам града Кикинде.

Додаје да ће наступити угавном домаћи извођачи попут женске певачке групе “Мелизми”, хора “Корнелије Станковић”, али и Abba real Tribute Banda.

Ни овога пута неће изостати прослава Дечје нове године. “Чуперци” и ансабл Дечјег позоришта “Лане” забавиће најмлађе 31. децембра, од 11 до 12 сати.

Ове године ће изостати новогодишњи концерт уочи испраћаја старе и дочека Нове 2018. године, јер је досадашња пракса показала да Кикинђани нису превише заинтересовани за такву врсту забаве.

„За суграђане, тачно у поноћ, припремано незабилазни ватромет и Бечки валцер. Снимак прошлогодишњег концерта Бечке филхармоније емитоваћемо на великом лед екрану“, рекла је Маријана Мирков.

Р. Д.

Фото: kikinda.org.rs

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Града Кикинда. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града.

milanos90
19.12.2017 • 20:13
al je bogat program..ubilo se...kod njih galija i rade serbedzija a kod nas decica i pijaca
EUR/RSD 117.5808
Најновије вести