У Кули постављени нови директори ЈКП-а

КУЛА: Одборници у Скупштини општине Кула јуче су на седници  именовали Дамјана Миљанића за директора кулског ЈКП „Комуналац” и Игора Фејдија за директора ЈКП „Руском“ у Руском Крстуру.
1
Фото: Youtube Printscreen

На истој седници за директорку Центра за социјални рад постављена је Гордана Вакула, док ће директори Дома културе у Сивцу и  Дома културе у Црвенки у наредном периоду бити Миљана Медојевић и Миодраг Грубор.

Поред Одлуке о оснивању предузећа ЈКП „Пречистач Врбас –Кула“ Врбас, СО Кула је именовала вршиоца дужности директора у том новооснованом предузећу, као и председника и чланова Надзорног одбора предузећа.

На седници су прихваћени извештаји о пословању ЈКП „Водовод“ у Црвенки, ЈКП „Комуналац“ у Кули, ЈКП „Руском“ у Руском  Крстуру, ЈКП „Радник“ у Сивцу, као и Извештај о раду Центра за Социјални рад општине Кула за 2017. годину.

Донета је и Одлука о спровођењу јавног конкурса за избор директора ЈКП „Радник“ Сивац, а нови одборници СО Кула су Пастор Вулић Лавро (СВМ Иштван Пастор) и Зоран Рашковић (Александар Вучић – Србија побеђује).

З. Д.

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести