У Руми отворена реконструисана Главна улица

РУМА: Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић отворио је у Руми Главну улицу, која је реконструисана уз улагање од 166 милиона динара.
ruma glavna ulica
Фото: vojvodina.gov.rs

Милићевић је нагласио да је улица, дуга око један километар, капитални инфраструктурни објекат значајан за ову локалну самоуправу и њене грађане.

Покрајинска влада је у протекле две и по године уложила близу 660 милиона динара у развој општине Рума, казао је потпредседник Покрајинске владе.

Он је нагласио да су у сарадњи са републичком владом и општином Рума реализовани бројни значајни пројекти, пре свега у привлачењу великих инвеститора и отварању нових радних места. 

Председник Општине Рума Слађан Манчић захвалио се Покрајинској влади што је препознала значај овог пројекта за грађане Руме, као и на подршци у привлачењу инвестиција.

Фото: vojvodina.gov.rs

Милићевић се обратио на Градском тргу и свим грађанима Руме и Срема честитао 24. новембар, када се обележава стогодишњица од Великог народног збора у Руми и присаједињења Срема Караљевини Србији, као и Дан општине, који Румљани данас  славе, наведено је у саопштењу.

EUR/RSD 117.5516
Најновије вести