У Змајеву и Савином Селу прикупљање помоћи за децу с Космета

ВРБАС: У току је прикупљање хуманитарне помоћи за децу с Косова и Метохије коју спроводе месне заједнице Змајево и Савино Село, у сарадњи са  Канцеларијом за младе и Туристичком организацијом Врбаса.
zmajevo
Фото: Dnevnik.rs

Осим одеће и обуће скупља се и школски прибор , саопштили су организатори , задовољни одзивом житеља ова два места у општини Врбас.

– Одзив грађана у претходним данима је премашио је очекивања и овом приликом се  захваљујемо на несебичном доприносу у разумевању потреба наших младих сународника и њихових породица у јужној српској Покрајини –казао је Немања Завишић, председник савета МЗ Змајево и иницијатор акције, рекавиши да ће у најскорије време гардероба и школски прибор бити прослеђени малишанима на Косову и Метохији.

По речима председнице савета МЗ Савино Село Јоване Вујтовић, задатак одговорне локалне власти није само да види бригу о потребама локалне средине, већ и да сагледа потребе читавог друштва.

– У овом моменту месне заједнице су се укључиле у хуману акцију за децу Косова и Метохије како би још једном показали јединство, несебичност и племенитост. Доста активности смо организовали за децу у претходном периоду и трудимо се да њихове жеље, потребе и сугестије уважимо пре осталих  -казала је председница МЗ у Савином Селу.

Навела је, да ће у у наредном периоду бити још акција намењених најмлађим нараштајима.

 З. Делић

 

Пројекат Правовремено информиосање у Врбасуреализовала јеПанонија медиау сарадњи сДневником”. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансијра пројекат.

EUR/RSD 117.9693
Најновије вести