Уређује се центар Крчедина

КРЧЕДИН: Започела је реконструкција дела тротоара и паркинга у центру Крчедина, улицама Цара Душана, Уче Зековића, Дунавске и Наде Јаношевић.
д
Фото: Општина Инђија

Око 600 метара пешачке стазе биће поплочано новим бехатон плочама ширине од три до четири метара.

Грађевинци тренутно уклањају дотрајале, испуцале и упале бетонске коцке, које су у лошем стању и припремају подлогу за постављање новог бехатона. Осим саме пешачке стазе, биће постављени и нови сливници који ће бити спојени са колектором, нови парковски ивичњаци, уредиће се девастиране зелене површине, а биће изграђено и десетак паркинг места код школе и вртића.

Радове у Крчедину обишао је председник општине Инђија Владимир Гак, који је истакао да је у разговору са мештанима овог и других насеља, дошао до закључка да у села није улагано уназад 20 или 30 година.

- Због финансија је важно да правимо приоритете. Да је буyет стабилнији, били би у могућности да одговоримо свим потребама месних заједница- каже Гак. -Чинимо све како би се нашим суграђанима олакшао свакодневни живот.

Пре неколико дана ревитализована је Улица Милорада Грујића, те Милоша Видовића, као и прилаз амбуланти. Такође, план је да се у наредна два месеца започне реконструкција црквене ограде која је у лошем стању.

М. Сћ

 

EUR/RSD 117.4284
Најновије вести