Ускоро закуп државног земљишта у Општини Сечањ

СЕЧАЊ: Рок за подношење документације за пријаве на оглас за јавну лицитацију, за закуп и коришћење државног пољопривредног земљишта у општини Сечањ, данас је истекао.

Општина Сечањ објавила је оглас за јавну лицитацију за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у катастарским општинама Сечањ, Бока, Јаша Томић, Конак, Крајишник, Неузина, Сутјеска, Шурјан, Банатска Дубица и Јарковац.

За заинтересоване је организован и обилазак парцела, а јавно надметање за давање у закуп и на коришћење државног земљишта одржаће се у Општини Сечањ, Вожда Карађорђа 57, од 12. до 20. новембра.

За Банатску Дубицу и Крајишник јавно надметање заказано је за понедељак, 12. новембар у 10 сати, а наредног дана у истом термину лицитација је за катастарске општине Сечањ и Сутјеска. Надметање за парцеле у Јарковцу и Неузини је 14. новембра од 10 часова, а за земљу у Шурјану 15. новембра, такође од 10 сати. Термини од 10 часова су и за Боку, али 16. новембра, за Конак 19. новембра и за Јашу Томића 20. новембра.

Ж. Б.

Пројекат „Јавни интерес у Сечњу” реализовала је „Панонија медиа“ у сарадњи са „Дневником“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.5584
Најновије вести