Врбас: Општински материјал у дигиталном формату

ВРБАС: Одборници парламента донели су нову одлуку о држању домаћих животиња и кућних љубимаца на територији општине Врбас, на одржаној шестој седници Скупштине ове локалне самоуправе, те одлуку о условима коришћења кеса за испоруку робе на месту продаје роба и услуга, измењену и допуњену одлуку о обављању комуналних делатности, а затим и дали подршку образовању Комисије за координацију инспекцијског надзора над пословима из изворне надлежности општине Врбас.
vrbas yt
Фото: Youtube Printscreen

Ова седница била је и прва у којој су одборници цео скупштински материјал добили у дигиталном формату, због чега су одборници задужили нове таблет уређаје.

- Скупштина општине Врбас уштедеће годишње чак три милиона динара увођењем новог модела достављања материјала - оценила је председница СО Врбас Сања Жигић. - Уместо штампаних материјала, свих 36 одборника, руководство општине и чланови Општинског већа, од 1. фебруара дневни ред добијају у електронском формату и могу му приступити преко таблет уређаја. Од сада ћемо на папиру и штампи штедети 250.000 динара сваког месеца. Уверена сам да ћемо на овај начин значајно унапредити рад Скупштине општине и да ћемо захваљујући бржој достави материјала наш рад учинити ефикаснијим.  

М.Сћ

EUR/RSD 117.5737
Најновије вести