За викенд "Ван Гог" и „Ђурђево отвореног срца“

ЂУРЂЕВО: Четврти фестивал „Ђурђево отвореног срца” биће одржан у суботу, 4. августа од 20 часова на спортском полигону у центру Ђурђева. Наступиће популарна група „Ван Гог”, као и „Бандкс Рил Трибјут”, „Мајстер Мтхаза” и Душан Николић.
1
Фото: Youtube Printscreen

Организатори најављују спектакл гиганта српске рок сцене „Ван Гог”, насталог 80-их, а сазрелог 90-их година прошлог века. Данас је један од ретких који је опстао и урезао своје име на списак култних музичких састава на овим просторима. Томе сведочи награда „МТВ Адриа” за најбољег регионалног извођача. До сада су напунили многобројне велике дворане, а неки од њихових највећих хитова су „Неко те има ноћас”, „Лудо луда”, „Делфин”, „Пут”, „Анђеле, мој брате”, „Брод од папира”...

Манифестација коју четврту годину заредом организује Удружење „Уједињене боје звука” угошћава најистакнутије музичаре домаће сцене. Поред енергичног звука и амбијента под отвореним небом, домаћини нуде познате ђурђевачке лубенице, које ће посетиоци имати прилике да пробају не једном од штандова.

Улазнице се продају у мрежи Гигстиџ.цом и на свим њиховим продајним местима по цени од 300 динара за стајање у партеру и 1200 за вип део.

М. Рашић

Пројекат „Акценат на Жабаљ” реализовала је „Панонија медиа“ у сарадњи са „Дневником“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.3271
Најновије вести