Завршен фото-конкурс Канцеларије за младе општине Бечеј: Нова радост за Филипа Ђукића

БЕЧЕЈ: Трећи фото-конкурс, с темом љубави, бечејске Канцеларије за младе завршен је проглашењем победника. По други пут то је млади Бечејац Филип Ђукић.
be Filip Đukić
Фото: Dnevnik.rs

Друго место у конкуренцији педесетак пријављених припало је Клаудији Немет, а треће Армину Будимлићу.

- Ове године су, поред петочлане Комисије у којој је био и победник првог конкурса Даниел Раушки којем смо недавно оргаизовали прву самосталну изложбу фотографија, своје мишљење путем листића дали и млади три бечејске средње школе. Одлуком Комисије, уместо да намењена средства користимо за штампање фотографија и организовање изложбе, одлучили смо да победнику обезбедимо викенд за двоје на Златибору, Копаонику или у Будимпешти. Други и трећи почастиће се у пицерији „Бургер тајм“. Било је учесника који су се заиста потрудили, а било је и оних који су промашили тему - рекла нам је координаторка Канцеларије за младе општине Бечеј и чланица Комисије фото конкурса Диана Петер.

- Љубав је вечита инспирација у бројним уметничким стваралаштвима, а ја сам овековечио баку и деку и тиме доказао да је љубав вечна – рекао је победник Филип Ђукић.

Канцеларија за младе општине Бечеј је најавила овогодишње активности едукативног карактера, спортска такмичења, али и наставак рада међународног волонтерског кампа. 

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.5492
Најновије вести