Жетва признања

СЕНТА: У сенћанској Групацији „Еурокорп“ и АД „Житопромет-Млин“ јуче су представљена престижна признања које су фирме из ове групације и председник компаније Предраг Ђуровић

 пожњели у последње време. Ђуровић се као успешни директор и власник АД „Житопромет-Млин“ нашао међу шест добитника годишњих признања Привредне коморе Војводине.

Предрагу Ђуровићу је за 2015. годину додељено и признање „Капетан Миша Анастасијевић“ као најбољем менаџеру у Србији, за остварена достигнућа у области привреде. Мада су признања везана за име Ђуровића, он истиче да су добијању награда допринула укупна достигнућа и резултати најближих сарадника и запослених у фирмама које упошљавају око 700 радника.

- Имамо заиста референтне резултате у односу на окружење и укупне економске прилике - нагласио је Ђуровић.

АД „Житопромет-Млин“ је једна од водећих житомлинска компанија у Србији, а АД „Сента-Промет“ најзначајније трговинско предузеће у региону Потисја. Ђуровић је најавио да се „Житопромет-Млин“ припрема да као и претходне године из овогодишње жетве преузме од пољопривредних газдинстава 70 до 75.000 тона пшенице, а да ће произвођачима понудити тржишну цену.  

М. Мр.

 

EUR/RSD 118.1687
Најновије вести