Кон поново о Ђоковићу:  Жао ми је што му нисам објаснио...

Назад на вест
Коментари
Vinetu
22.04.2020 • 11:16
Da on je glup i nema boljih strucnjaka bez ikakvog uticaja da mu objasne,pa ces mu ti objasnjavati...nastavi sa gledanjem njegovih meceva uzivaj i uci od njega kako je biti beoj 1 u svetu...Njega vole bas zato sto je takav,a vole ga u celom svetu...
Артур
22.04.2020 • 12:31
Немате за чим да жалите господине. Новак никад не би дозволио да утицај на њега остварује тако компромитована особа, која, уз све то, прича о стварима које су, како и сам каже, непознаница за читав свет. Пречеста гостовања на Пинку су вам тотално помутила моћ расуђивања. Ипак, нису читав свет "Парови" и "Фарма", има ту, знате, и других ствари.
nikolaagr
22.04.2020 • 13:44
A da se ti u vreme obe epidemije malo odviknes od novinara i novina
Vito Raski
22.04.2020 • 14:46
Gospodine doktore, ne mogu a da ne primetim, da ste uputili kritiku na pogresnu licnost, jer SVETSKI, A NAS, SAMPION gospodin Novak Djokovic, nikada nije bio DVOLICAN, zato sto ceni ISKRENOST i drzi do svoje izrecene reci, bez obzira sto nije u kolopletu Vaseg zanimanja, ali je VRHUNSKI, ne samo teniser, vec i kao COVEK OD RECI.Ljudi koji pogaze svoju zadatu rec, ne samo da gube znacaj u krugovima svojih ispisnika, vec i naroda. Naravno, ako zauzima neku od pozicija koje ga isticu u hijerarhiji svoje ili tudje lukrativnosti.
Da bih potkrepio svoje tvrdnje, moram da repliciram Vase reci, koje ste javno izgovorili, samo pre neki dan u "Cirilici", kod Marica, a koje je culo bezbroj televizijskih gledalaca, u vezi koronavirusa i svinjskog gripa: "Sada se pita predsednik, a u vreme svinjskog gripa pitalo se zdravstvo iz kriznog staba. Ali je razlika u tome sto su tada postojale vakcine, a sada ih nema". Ako je to izgovor za jednog strucnjaka kao sto ste Vi onda mogu samo da pomislim da je proslo vreme kada su se strucnjaci, iz pojedinih, a posebno virisulogije specijalisti, pitali, a bogami i odgovarali za donosenje odluka i svoje postupke u njima, po pitanjima strucnosti. Znaci li to da su se sva zanimanja, pa i najvaznije za jedan narod, kao sto je ZDRAVSTVO, potpala pod politicke odluke? U neku ruku Vi ste javno obznanili ono sto svi znamo, ali da niko nije imao, sto bi rekli, kefala iliti hrabrosti da to javnosti saopsti, na jedan veoma pronicljiv nacin. Tako, bez obzira na sve ujdurme koje su nas snasle, ne samo od ove posasti, nista manje ne bih rekao, da je u istoj ravni i politicka oligarhija koja nas truje njihovim beskrupuloznim izjavama, koje im kao takvima ne sluze na cast.
I ako narod zaludjen i sludjen, politikanstvom ne kompetetnih ljudi, postavljenih na pogresnim mestima, njihovom ili tudjom krivicom, moze da razlikuje salu od istine. Sve u svemu, nametanjem novih nacina u ponasanjima, te karakteristicnih obelezja novog vremena, koja nam mnogo vise odnosi u nepovrat, svega sto nas je nekada isticalo kao HUMANOIDE, nego sto nam je donelo pozitivistickih karakternosti, narodi ce opstati zahvaljujuci svome pamcenju, lepote zivljenja, brisuci iz memorije, ma koliko to tesko bilo, sve ono sto ga je, blago receno, osporavalo da zivotni vek provede u sklopu izrecenog - LEPSEG ZIVOTA u, moram i to reci, mada ne primereno lepim vremenima, ZIVOTINJARENJA.
SAMO VERA U BOLJE SUTRA, UVEK NAS JE ODRZAVALA, DA ZIVIMO SVOJE ZIVOTE.
No comment
22.04.2020 • 16:26
Lepo je što je potpukovnik doktor Kon vatreni, tj. jedan od najvatreniji Noletovih navijača, kako sam kaže (i ja mu verujem), ali jedinu emociju kod tog doktora primetio sam kad govori sam o sebi.
zoki
23.04.2020 • 10:48
novak zna nesto sto narod nezna sigurno
Остави коментар
1 + 2 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1216
Најновије вести