На Јарињу мирно, грађани одлучни да остану и ноћас

Назад на вест
Коментари
Mrznja= slepilo
22.09.2021 • 22:19
Na Jarinju mirno, gradjani odlucni da ostanu i nocas - glasi naslov kratkog teksta o dogadjanjima na Kosovu i Metohiji. Normalno da je mirno, jer goloruki Srbi, i da hoce, nisu u stanju da se suprotstave siptarskim teroristickim hordama, pod upravom Zapada, a posebno nasih dokazanih, kroz istoriju naseg napacenog naroda, "priajtelja" Germana, Ostrvljana i Prekobaraca. Iskreneo receno, sve mi je ovo sumnjivo, jer su pokazali raniji slucajevi ovakvih naprasnih izliva totalne mrznje prema Srbima.
Mrznja= slepilo
22.09.2021 • 22:28
Ali mi nikako nije jasna, ranija odluka, nasih politicara da, Briselskim sporazumom pristanu na sve sto su zahtevali siptarski predstavnici na tamosnjim "pregovorima", pocev od ustupanja elektro industrije, telefonije, pa sve do povlacenja nasih institucija koje su bile pod ingerencijom Srbije, tako da su Siptari (bar je moje misljenje tako) uvideli veliko popustanje iliti nemoc nasih pregovaraca, uspeli da ostvare sve planirano, sem konacnog priznavanja Srbije, njihovu, zacrtanu, nezavisnost.
Mrznja= slepilo
22.09.2021 • 22:36
Nikada nisam pokusavao da iracionalno razmisljam, pogotovo o ovakvim desavanjima, kada se tice naseg NACIONA, pa s toga i ovoga puta izrazavam svoju sumnju da je ovo sve manipulacija narodom, sa obe strane, bez obzira sto se jedni pravdaju nekim istekom dogovorene primene privremenih tablica, a sa druge strane - cini mi se - ma koliko izgledalo porazavajuce, u zavijenim, bar do sada, toliko dokazanim floskulama, bezprizone zastite tamosnjeg, razno - raznim smicalicama, izmanipulisanog naroda.
Mrznja= slepilo
22.09.2021 • 22:44
Koliko vidim - a bice da nesto, kroz djozluke koje neprekidno nosim, mozda, i bolje od onih koji se hvale dobrim vidom, a da ne mogu dalje, sto kaze nas narod - da vide dalje od nosa. Zato mi je sve ovo sumnjivo, bar po onome kako mnogi kazu - da su od Miloseviceve vladavine pa nadalje, gde god su Srbe branili, tamo ih vise nema. Ali i ono malo sto je ostalo pod velikim su pritiscima, da je prosto ocaravajuce kako uspevaju da opstanu pod takvim fizickim i psihickim torturama?
Mrznja= slepilo
22.09.2021 • 22:58
Svi oni pokazuju hrabrost ravnu nasim istorijskim herojima koji su znali i umeli , u svakoj situaciji, doskoce neprijatelju. Na kraju su i oni bili zadivljeni takvom iskazanom mudroscu i hrabroscu, pa su ostali opcinjeni, ne malo, i ostali narodi u svetu. Ubedjen sam da nas geni nasih predaka nisu napustili, i da ce SRPSKI NAROD na kraju, kao i uvek, biti slavodobitnik iliti pobednik nad svetskom azdajom, koja je nemilosrdnija kao nikada do sada, u istoriji covecanstva. Svako zlo dodje i prodje.
Остави коментар
4 + 3 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести