ХИЛ О СИТУАЦИЈИ НА КОСОВУ Веома опасно, захтеваће додатне напоре

Назад на вест
Коментари
Žarko
26.09.2023 • 13:00
Žali čovek albanca, srpske žrtve nije ni spomenuo. Jadno, bedno i cinično.
Jasno kao dan
26.09.2023 • 18:13
E, gospodine Zarko, ne mogu da shvatim ljude poput Vas koji se cudite ponasanju prekobarskog mutljavog ambasadora i njihovih, dobro poznatih svetu, politickih muljatora, kad znate da svim mogucim i nemogucim sredstvima rade na totalnom unistavanju Srba i nestanku Srbije kao drzave. Bezbroj puta sam, u svojim komentarima, ponavljao da smo, po onoj staroj ali istinskoj izreci, DO ZLA BOGA NAIVAN NAROD, jer verujemo nevernicima i vekovno dokazanim neprijateljima SRBIJE I SRPSKOG NARODA.
Jasno kao dan
26.09.2023 • 19:24
Ne mora se ceprljati po dubokim istorijskim provalijama, da bi se doslo do ISTINE koju, na nasu zalost (kako imam obicaj da kazem) brzo pamtimo a jos brze zaboravljamo, sta je sve prezivljavao, kako bi Crnjanski rekao, SRPSKI NACION, od dokazanih zapadnih "prijatelja". Treba se podsetiti na cinjenice iz Drugog svetskog rata, kada su pPrekobarci kodnapovali Hitlerove naucnike i vojne komandante, i odvozili ih na Severno americki kontinet. da bi kasnije koristili njihovo znanje.
Jasno kao dan
26.09.2023 • 19:35
E, tu lezi sva "mudrost" prekobaracke vojne nadmoci. Naime, Hitlerovi naucnici su bili na domak pronalaska atomske bombe, ali srecom nisu uspeli da postignu konacni cilj. Ali su zato sva ta dokumenta sa nemackim naucnicima odneli prekobarci u Ameriku, i tako su, zahvaljujuci njima, PRVI upotrebili atomsku bombu, po zavrsteku rata, na japanskim gradovima Hirosimu i Nagasaki. Tako da je Amerika PRVA zemlja u svetu koja je upotrebila atomsku bombu, od koje Japanci imaju i dan danas posledice.
Jasno kao dan
26.09.2023 • 19:45
Sto se tice danasnjih politicara u prekobarskim drzavama, sve su to sinovi i kceri nacistickih naucnika, vojnih staresina, izbeglickog naroda koji je nasao pogono tlo na tamosnjem kontinentu. Zasto bi se onda cudili sto su njihovi naslednici najveci, pa ako hocete, i ogorceni neprijatelji pravoslavnog oslobodilackog RUSKOG I SRPSKOG NARODA. Kad se uzmu u obzir sve cinjenice koje sam naveo. Onda ne treba da nas cudi sto postupaju prema nama tako okrutno i bez milosti, jer smo im se suprotstavili.
Jasno kao dan
26.09.2023 • 19:54
Zato ne treba da nas iznenadjuju njihovi postupci prema nama - SRPSKOM NARODU, KOJI NIKADA NIJE TRPEO ROBOVLASNISTVO, kao sto su tome, bili i ostali, skloni drugi narodi na Balkanu, pa i u Evropi. I sve dok se ne promeni geopolitcka situacija u Evropi i svetu, ovakvo stanje ce trajati. No, polako ali sigurno, pojedini nekada nemocni narodi, ustaju u odbranu svog integriteta i zastite, tako sto se udruzuju protiv najljucih neprijatelja danasnje svetske populacije, kojoj su predvideli unistenje.
Jasno kao dan
27.09.2023 • 02:30
Na kraju da bi se remizirala opsta situacija u svetu a posebno kada su u pitanju Rusi i Srbi, a imajuci sve izneto u vidu, jedini zakljucak o svim dogadjajima, pa i na KiM je prosta cinjenica, koju moze da zakljuci svaki covek; da je ovo OSVETA naslednika Hitlerove soldateske, zato sto su njihovi preci bili zaustevljeni u porobljavanju citavog sveta. Ako se ne razume da je povampirenje fasizma ponovo na sceni, najbolje govori slucaj u kanadskom parlamentu, gromoglasni pozdrav bivsem nacisti.
Остави коментар
5 + 8 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести