СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ НАВАЉНОГ Људи у шоку СИНДРОМ, КАКАВ СИНДРОМ?

Назад на вест
Коментари
Сизиф
17.02.2024 • 19:11
С обзиром да је господин Наваљни ранијих година, по свом захтеву, ишао на лечење у Немачку а и где год је другде желео, тешко се може закључити да су му руске власти у затвору учиниле било шта лоше. Обичај је ЦИА-е и МИ6 да пред велики догађај у некој противничкој земљи убију претендента на високи државни положај како би изазвали револт грађана. Ми имамо искуство убиства Ивана Стамболића 2000 године, ради обарања Милошевића са власти.
MICIN BD6
18.02.2024 • 00:30
Kratko obavestenje: Interesenti za ovaj slucaj su u potpunosti neocekivano otkrili svoj identitet. Prilikom prve "posete" Navaljnog Nemackoj u vezi njegovog "trovanja", posle "izlecenja" je bio priudjen (nikako svojom voljom) da se vrati u Rusiju. Zapravo, ubedili su ga da mu nema dugog zivota, posle "izlecenja" i da bi ostavio utisak zrtve, za sve zapadne zemlje, kako je stradao od ruske, bolje reci "Putinove ruke", trebalo je da se zrtvuje pred same izbore u Rusiji.
MICIN BD6
18.02.2024 • 00:43
Ali se u jednom momentu pokolebao, da nece sve biti po savetima nemackih "lekara". Njegovo "trece koko" bez kojeg nije bio napusten ni trenutka, doslo je do saznanja njegove kolebljivosti, pa je ne planirano podvrgnit "prirodnoj" smrti. Najgore je sto su ruske tajne sluzbe u ovom slucaju "zatajile". Zapravo, radi se o angazovanim "igracima" u pomenutoj sluzbi, tako da su bez bojazni, svetski "lekari" iz naslovljenog komentara, mogli da ostvare svoj plan - nesto ranije od predvidjenog vremena.
MICIN BD6
18.02.2024 • 00:55
Mnogi se pitaju, ili cude - kako se njegova supruga nasla u vreme njegove smrti u Nemackoj, sa ukrajinskom delegacijom, i ako je njeno prisustvo potpuno irelevantno?! Naime, u pitanju je "pismeno" koje ce joj biti prosledjeno od muza, u kome je sadrzina njegovog "samovoljnog" zrtvovanja, za borbu protiv Putina i njegove vladavine. Naravno, vaznije od toga je kompenzacija njegove "samovoljne" zrtve, od strane naslovljenih ucesnika u pripremi njegove zrtve. Mislim da je dovoljno receno.
MICIN BD6
18.02.2024 • 01:04
Kao po obicaju, znam da ste voljni saznati od koga su informacije prosledjene nekom ko se ne uplice tako lako u ovakve peripetije, ali cu vam reci u vidu poznate recenice nasih prekognosticara Tarabica: "Tako mi je kazato". Da li cete ovo shvatiti kao ozbiljnu stvarnost ili, moje malenkosti neku vrstu "igrarije', na svakog je da proceni istinitost, jer su "igre" u velikom zamahu, koje ce dovesti do potpunog urusavanja ljudske normalnosti. Budite, u to, ubedjeni.
MICIN BD6
18.02.2024 • 01:48
Radoznalci ce pitati - zasto su Navaljnog, nedaleko od Moskve premestili na daleki sever Rusije? Iz jednostavnog razloga sto su imali uvida u sve ovo sto je moja malenkost iznela u komentaru. Ali nisu racunali da ce Navaljnog stici predvidjena sudbina i tamo. Hteli su da ga zastite od "izlecenja zapadnih lekara", ali na njihovu zalost nisu uspeli, zahvaljujuci Rusima koji su imali veliku "skolsku" spremu, nauceni od istih "lekara" kako treba delovati, i kada je najbolji momenat?
Остави коментар
3 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести