АМСС: Појачан саобраћај на путевима I и II реда

БЕОГРАД: Крај још једне недеље доноси појачан саобраћај на фреквентним путевима I и II реда, а посебно на прилазима већим градовима, саопштио је АМСС.
saobracaj
Фото: Tanjug (D. Aničić, arhiva)

Повремено може доћи до успорене вожње првенствено на деоницама где има радова.

АМСС саветује возачима да возе без журбе, поштују саобраћајне прописе, а уколико наиђу на успорену вожњу или краће застоје имају више стрпљења и толеранције за воланом.

Путеви Србије: Радови на тунелу Сопот, у смеру Ниш-Пирот

ЈП "Путеви Србије“ саопштило је вечерас да је због припремних радова за периодични сервисни преглед тунелске опреме и система на државном путу I А реда број 4, у тунелу "Сопот“, у смеру Ниш-Пирот, за саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком.

У тунелу "Сопот“ периодични сервисни прегледи тунелске опреме и система изводиће се сутра од 11 до 18 часова, када ће бити обустављен саобраћај у левој цеви тунела, а за то време саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев тунела.


Успорен саобраћај на Е-75

На ауто-путу Е-75, петља Колари - петља Водањ, у смеру Ниш-Београд, саобраћај се одвија успорено, саопштено је вечерас из ЈП ''Путеви Србије''.

Из тог јавног предузећа моле учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.


"Путеви" апелују на учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

EUR/RSD 117.3037
Најновије вести