Дачић честитао Божић по грегоријанском календару

БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије Ивица Дачић честитао је Божић београдском надбискупу Станиславу Хочевару, свештенству, редовништву, монаштву и свим грађанима који овај празник славе по грегоријанском календару, са жељом да остваримо мир и благостање и победимо све тешкоће које су нас задесиле у претходном периоду.
bozic
Фото: pixabay.com

У име Народне скупштине Републике Србије и у своје име, свим верницима који Божић славе по грегоријанском календару желим да упутим срдачне честитке, уз жељу да ови празнични дани који су пред нама, буду прилика да се изнова подсетимо лепоте различитости и потребе да сви заједно доприносимо међусобном поштовању и разумевању. Нека нас празнични божићни дани врате правим животним вредностима како бисмо у духу солидарности и слоге, успели да пребродимо све изазове који су пред нама, навео је Дачић у честитки.

Он је навео да је време које је иза нас било пуно тешкоћа и још једном показало колико су важни здравље, заједништво и хуманост.

Само оснажени вером и надом у боље сутра, можемо пронаћи уточиште у миру и благостању и превазићи све пошасти које су задесиле цео свет. Срећан Божић и благословена нова 2021. година, навео је Дачић.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести