Данас сунчано и топлије

Пред нама је још један сунчан и топлији дан али не с већом температуром од 30 степени...
pecaros, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: После хладног јутра током дана сунчано и топлије време. Дуваће слаб до умерен северни ветар. Притисак изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална дневна 30 степени.

ВОЈВОДИНА: Јутро хладно, током дана претежно сунчано и топлије време. Дуваће слаб до умерен северни и североисточни ветар. Притисак изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална дневна 30 степени.

СРБИЈА: Постепено топлије, на југу и истоку преподне облачније и само још понегде уз слабу кишу током јутра, а у осталим пределима сунчано. Поподне и на југу сунчаније. Дуваће слаб северни и североисточни ветар. Притисак изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална дневна 30 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: Наредних дана температура брзо расте уз сунчано време, а од среде ће поново бити врло топло уз температуре од 33°Ц до 37°Ц у другом делу седмице. Јутро ће и у уторак бити свеже, а од среде и јутарња температура расте.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може имати релативно повољан утицај на хронично оболеле особе, али се известан опрез ипак саветује срчаним болесницима и астматичарима. Метеоропатске реакције су могуће у блажој форми. Опрезност учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5757
Најновије вести