Делегација СПС-а положила венце на гроб Слободана Милошевића

ПОЖАРЕВАЦ: У Пожаревцу је данас обележено 17 година од смрти првог председника СПС, бившег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, а венац су положили председник ИО СПС Владан Заграђанин и Никола Шаиновић и многобројне делегације из целе Србије, саопштено је на интернет страници те партије.
1
Фото: Printscreen/Ilustracija

Како пише локални медиј "Боом 93", Шаиновић је рекао да је омладина Социјалистичке партије Србије "својеврсни споменик континуитета борбе Слободана Милошевића" за одбрану државе.

"Ми не бирамо услове у којима ћемо се борити за државу. Боримо се у свим условима, уверени да је правда и истина наше највеће оружје”, навео је Шаиновић, преноси тај пожаревачки медији.

Међу окупљенима било је, како кажу, оних који нису били рођени у време владавине Слободана Милошевића. 

Матија Ранковић, члан омладине СПС-а, рекао је да Слободан Милошевић за њега "један од последњих великих државника бивше Југославије и симбол пркоса и српског националног идентитета”, пише "Боом 93".

Ранковић је рекао да са обзиром да није рођен у време Слободана Милошевића, мисли да је историја његове владавине бурна, али да сматра "да је био велики државник и да је на један, у најмању руку сраман начин, предат”.

(Крај) нк/тњ

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести