Гојковић: Желим свим женама да се осећају као победнице

БЕОГРАД: На свечаности у београдском хотелу Хилтон уручено је 10 награда за 10 жена Победица и једна специјална, за оне које заслужује ту престижну титулу за 2018.
maja gojkovic
Фото: Tanjug (Tanja Valič)

Свечаности је присуствовало 150 успешних жена Србије, а председница Скупштине Маја Гојковић је свим храбрим женама пожелела да се осећају као побединице, без обзира да ли ће добити статуету.

Гојковић је навела да оне нису видљиве попут ње и новинарки Сање Маринковић и Весне Дедић које им праве друштво, а покренуле су овај пројекат.

То су две жене које су направиле Булевар женских тајни, оне су проникле у нашу душу - Сања Маринковић која то фантастично ради на ТВ, разговара с успешним женама и Весна Дедић која прише предивне књиге којим разоткрива, док читамо књиге, какве смо, а то не може да уради ниједан мушкарац, рекла је Гојковић и подсетила на филм с Мел Гибсоном који након струјног удара успева да схвати шта жене мисле, желе и воле.

Гојковић је навела да ће покушати да буде лична јер је и она једна од њих, да јој није било предодређено да се бави политиком, али да је након завршеног фактулета „пресекла“ и одлучила да се бави оним што жели.

Фото: Tanjug (Tanja Valič)

Борила сам се и рукама и ногама и завршила факултет, родитељима поклонила диплому, пресекла и одлучила да се бавим послом који најчешће зову мушким и верујем да су ваше приче једнаке мојој - да сте падале али да сте научиле најважнију школу да се подигнете брзо, да идете даље, да сте плакале и имале тешке трентуке. Зато сте ту, 150 најбољих жена Србије, зашто што сте храбре, упорне, не хајете за предрасуде, зато што сте срећне јер сте изабрале да радите оно што сте желеле, рекла је Гојковић.

Фото: Tanjug (Tanja Valič)

Будите срећне што сте један тренутак у животу провеле с успешним женама, рекла је председница парламента.

EUR/RSD 117.9519
Најновије вести