Хладније, облачно с мало сунца

НОВИ САД: Хладније и променљиво облачно с мало сунчаних интервала. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -6, а максимална -2 степена.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Хладније и променљиво облачно са слабим снегом повремено на југу. Више сувог времена биће на западу и северу. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -7, а максимална -1 степен.

СРБИЈА: Хладније и преовлађујуће облачно са слабим снегом повремено. Више сувог времена биће на северу, где се очекују повремени сунчани интервали. Само у Тимочкој Крајини више сунчаних сати, али уз ветар. Ветар умерен северни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура -7, а максимална 0 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу и понедељак још хладније, па ћемо имати ледене дане. У недељу ће падати снег, док се у понедељак очекује суво време са јаким мразем ујутру и сунчаним интервалима током дана.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Појачана опрезност саветује се цереброваскуларним и срчаним болесницима, као и особама са респираторним тегобама. Од метеоропатских реакција се могу очекивати несаница, нерасположење и слабија концентрација. Неопходна је опрезност свих учесника у саобраћају.

EUR/RSD 117.5768
Најновије вести