Хладно с кишом

Очекује се хладно време за ово доба године са кишом.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Хладно за ово доба године са кишом. Ветар слаб до умерен североисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 12, а максимална 15 степени.

ВОЈВОДИНА: Поново врло хладно за ово доба године са кишом. Ветар слаб до умерен северни и североисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 11, а максимална 19 степени.

СРБИЈА: На северу хладно с кишом, а на југу и истоку топлије са сунчаним периодима и развојем облака поподне који ће условити локалне пљускове са грмљавином крајем дана. Ветар умерен северни, на југу слаб јужни. Притисак око нормале на северу и испод нормале на југу Србије. Минимална температура 11, а максимална 29 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу хладније и на југу с кишом и пљусковима, а на северу киша престаје уз делимично разведравање и сунчане интервале. У понедељак суво уз постепено разведравање и пораст температура. У уторак сунчани периоди и још топлије.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација може изазвати уобичајене тегобе код хронично оболелих. Опрез се саветује особама са повишеним крвним притиском. Код метеоропата су могући нерасположење и реуматски болови. Опрезност се препоручује учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.1782
Најновије вести