Хладно уз повремену кишу

НОВИ САД: Хладно уз кишу повремено. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална 10 степени.
kisovito, Tanjug/Dragan Kujundžić
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

ВОЈВОДИНА: Хладно уз кишу повремено, а само на северу покрајине суво уз мало сунчаних интервала. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 11 степени.

СРБИЈА: Мало хладније на западу и северу државе уз кишу повремено. На истоку и југу суво и топло и облачно. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 19 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу ујутру се очекује магла или ниска облачност са сумаглицом. Ипак, температура у порасту, а биће и сунчаних периода. У понедељак на северу наоблачење с кишом и падом температуре, а на југу суво и топло. У уторак захлађење у свим крајевима уз мало кише.          

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Побољшање биометеоролошких прилика допринеће смањењу тегоба код хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним болесницима и психички нестабилним особама. Могући су реуматски болови и нерасположење код метеоропата. Појачана пажња се препоручује учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести