Из суботичке болнице нестао ковид пацијент?

БЕОГРАД: Михаљ Харангозо, човек стар 80 година из Суботице, нестао је у среду у пет часова ујутру из Опште болнице у Суботици која је у ковид систему.
korona kovid ambulanta, Tanjug
Фото: Tanjug
Иванка Николић, Михаљева ћерка, каже за „Блиц“, да је њен отац у недељу прво нестао из свог дома.
 
Сви у породици су веома забринути за њега, поготово што је дијабетичар и мора три пута на дан да прими инсулин, а додатно што је утврђено да је позитиван и на вирус корона.
 
"Мој тата је позитиван на корону. Код куће није имао симптоме короне. У недељу, мајка није приметила, нестао је из куће. Тражили смо га свуда и сва срећа да смо га нашли, тачније један наш пријатељ га је пронашао у жбуњу и шипражју, био је сав изгребан. Звала сам Хитну помоћ и они су га одвели у болницу. Нико није онда мислио да има корону, али када су га тестирали констатовали су да је позитиван и задржан је", рекла је она.
 
Како каже, нестао је из дела Ковид 2 ујутру у пет часова у среду.
 
"Када сам назвала болницу да питам за њега рекли су ми да га нема, да је отишао. Он једва хода и јако је дебео, сигурна сам да је још увек негде у болници или у кругу болнице. Просто не могу да верујем да је могао сам у том стању да оде непримећен, морао је да прође и поред портира. Никада раније се то није дешавало", каже за „Блиц“ Иванка Николић, ћерка Михаља Харангозо.
 
Истрага је у току и према речима Иванке Николић данас ће бити додатно и детаљно претражено и двориште и околина болнице.
EUR/RSD 117.5753
Најновије вести