Измене режима саобраћаја на више деоница због радова

Сутра од 9 до 15 часова изводиће се радови на геодетском снимању на деоници петља Нови Бановци - петља Батајница - петља Београд у смеру ка Београду.
voznja pixabay
Фото: pixabay.com

У зони радова за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

Сутра ће од 7 до 13 часова због извођења асфалтерских радова у пуној ширини коловоза бити обустављен саобраћај на деоници Рибариће – Брњак (АП Косово и Метохија). Алтернативни пут је Рашка - Јариње.

Продужавају се до 10. децембра радови на појачаном одржавању дела ауто-пута на деоници петља Ражањ – петља Појате, у зони петље Ражањ, у смеру Ниш-Београд. У зони радова за саобраћај је затворена лева коловозна трака, смер Ниш - Београд, непосредно пре петље Ражањ док се саобраћај одвија двосмерно десном коловозном траком, смер Београд - Ниш, између службених пролаза.

Искључење из смера Ниша ка петљи Ражањ омогућено је на новоотвореном службеном пролазу.

За саобраћај је затворен један крак петље Ражањ - укључење из смера Ражња ка Београду, због радова на санацији потпорних зидова и асфалтерских радова у зони петље Ражањ.

Возила из смера Ражња преусмеравају се на лтернативни пут  преко кога је могуће накнадно укључење на ауто-пут на петљи Појате.

Продужавају се радови до 15. децембра на реконструкцији државног пута на деоници Костојевићи - Варда. Радови се изводе током светлог дела дана, а саобраћај се повремено одвија наизменичним пропуштањем возила током извођења радова.

Према информацијама Управе граничне Полиције теретна возила чекају на Батровцима 120 минута, а на Градини 60.

EUR/RSD 117.3221
Најновије вести