Извучени добитници наградне игре "Узми рачун и победи"

БЕОГРАД: Пет аутомобила и један стан у Београду додељени су вечерас у првом извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020", а добитница стана у насељу Земунске капије је Светлана Јанковић из Крагујевца.
Uzmi račun i pobedi Foto:Uzmi račun i pobedi
Фото: Узми рачун и победи Фото:Узми рачун и победи
Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Душка Граховац из Бачке Паланке, Бранка Лазаревић из Кладова, Гордана Кесић из Крагујевца, Маријана Стоиљковић Петрушевић из Врања и Ђурђина Васић из Сврљига.
 
Срећне добитнике је у студију РТС-а у Кошутњаку, из базена са 8.056.026 пристиглих коверата, извукао рвач, олимпијски шампион Давор Штефанек.
 
Извлачење је пратила комисија, као и министарка за државну управу и локалну самоуправу и председница Координационе комисије за инспекцијски наџор Марија Обрадовић, која је рекла да приликом куповине обавезно узима рачун, те напоменула да је почела да чува и онлајн рачуне, приликом куповине на интернету.
 
Све коверте које су послате прошле године равноправно учествују у извлачењу награда.
 
Игра се формално приређује у два круга – у току је други круг, док је први трајао од 15. новембра до 26. децембра 2020. године.
 
У сваком извлачењу биће додељено по пет аутомобила "фијат 500Л" и по један стан у Београду, у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.
 
Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.
 
Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.
 
Наградна игра се организује у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.
EUR/RSD 117.5751
Најновије вести